Saturday, December 12, 2009

14K Pending

1) Qus. : What are you doing?
Ans. : Business.
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX!


2) Qus. : What are you doing in Business?

Ans. : Selling the Goods.
Tax : PAY SALES TAX!!


3) Qus. : From where are you getting Goods?

Ans. : From other State/Abroad
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!


4) Qus. : What are you getting in Selling Goods?

Ans. : Profit.
Tax : PAY INCOME TAX!


5) Qus. : How do you distribute profit ?

Ans : By way of dividend
Tax : Pay dividend distribution Tax


6) Qus. : Where you Manufacturing the Goods?

Ans. : Factory.
Tax : PAY EXCISE DUTY!


7) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory?

Ans. : Yes
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!


8) Qus. : Do you have Staff?

Ans. : Yes
Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!


9) Qus. : Doing business in Millions?

Ans. : Yes
Tax : PAY TURNOVER TAX!

Ans : No
Tax : Then pay Minimum Alternate Tax


10) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?

Ans. : Yes, for Salary.
Tax : PAY CASH HANDLING TAX!


11) Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?

Ans. : Hotel
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!


12) Qus.: Are you going Out of Station for Business?

Ans. : Yes
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX!


13) Qus.: Have you taken or given any Service/s?

Ans. : Yes
Tax : PAY SERVICE TAX!


14) Qus.: How come you got such a Big Amount?

Ans. : Gift on birthday.
Tax : PAY GIFT TAX!


15) Qus.: Do you have any Wealth?

Ans. : Yes
Tax : PAY WEALTH TAX!


16) Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going?

Ans. : Cinema or Resort.
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!


17) Qus.: Have you purchased House?

Ans. : Yes
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !


18) Qus.: How you Travel?

Ans. : Bus
Tax : PAY SURCHARGE!


19) Qus.: Any Additional Tax?

Ans. : Yes
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!!


20) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax?

Ans. : Yes
Tax : PAY INTEREST & PENALTY!


21) INDIAN :: can i die now??

Ans :: wait we are about to launch the funeral tax!!!





My 14k is pending from Govt, thats the anger made me to post this.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...